Jarní výzva den 7: Vyřaď oblečení, které nebylo nošené poslední rok

Jarní výzva den 7: Vyřaď oblečení, které nebylo nošené poslední rok

2. February 2024Petra Doubková

Dnešní úkol se zaměřuje na pročištění tvého šatníku. Projdi si oblečení a vyřaď ty kousky, které jsi nepoužil/a za poslední rok. Vytvoř si tak místo pro nové a zároveň si udržíš přehlednost ve tvém šatníku.

Instrukce pro dnešní úkol:

  1. Projdi si tvé oblečení a zvaž, které kousky jsi nosil/a a které ne.
  2. Vyřaď oblečení, které jsi nepoužil/a za poslední rok. Můžeš ho darovat, prodat nebo recyklovat.
  3. Uložte zpět do tvého šatníku pouze ty kousky, které skutečně nosíš a máš rád/a.
  4. Užijte si pocit lehkosti a prostoru ve tvém šatníku!

Náš výběr pro tebe: najdi svou ideální vůni

"Úspěšné uklízení neznamená jen zbavit se nepotřebných věcí, ale také vybudovat prostor, ve kterém cítíme radost a klid."

Marie Kondo

Závěr


Sdílej s námi své úspěchy a postřehy v naší Facebookové skupině! Tvé příspěvky mohou inspirovat ostatní účastníky výzvy k podobnému kroku. Buď součástí naší komunity! 


Chceš dostávat nové výzvy a úklidové tipy přímo do tvého e-mailu? Přihlas se k našemu newsletteru a staň se součástí naší úklidové komunity i mimo Facebook! Klikni zde pro registraci. Těšíme se na tvé úspěchy a příběhy!

Nezapomeň nám ukázat tvé úspěchy! Sdílej fotky vašeho čistého prostoru v naší Facebook skupině a inspiruj ostatní! #JarniVyzvasEcoHaus

Pokud máš zájem o prací papírky nebo další udržitelné produkty pro tvůj domov, podívej se na naši nabídku v obchodě EcoHaus.

Autor: Petra Doubková

Petra Doubková, zakladatelka EcoHaus ve svých 23 letech vybudovala firmu od základů bez investorů. Její produkty, zaměřené na udržitelnost, si získaly důvěru tisíce zákazníků.

Přečíst více

Často kladené otázky od zákazníků

Jaký je příběh za značkou EcoHaus?

Petra Doubková založila EcoHaus ve svých 23 letech s vizí vytvořit ekologičtější a udržitelnější alternativu k běžným pracím prostředkům. Inspiraci našla během studia na Technické univerzitě v Liberci, kde se zrodil nápad na tento projekt. Firma byla vybudována od základů bez pomoci externích investorů, ale s podporou obyčejných lidí, kteří se rozhodli produkt předplatit prostřednictvím crowdfundingu. Díky svému závazku k ekologii a kvalitě si EcoHaus rychle získal přes 20 000 spokojených zákazníků a stal se příkladem úspěšného podnikání založeného na principech udržitelnosti.

Jaké hodnoty reprezentuje EcoHaus?

EcoHaus stojí na principech udržitelnosti, inovace a podpory komunity. Společnost se nejen snaží změnit svět k lepšímu prostřednictvím svých produktů, ale také aktivně podporuje ženy ve splnění jejich snů a pomáhá jim šetřit čas díky funkčním produktům.

Jaké produkty nabízí EcoHaus a jak přispívají k udržitelnosti?

EcoHaus nabízí širokou škálu pracích papírků, které jsou biologicky odbouratelné a vhodné pro lidi s citlivou pokožkou nebo atopickým ekzémem. Produkty jsou navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a spotřebu plastů, což přispívá k ochraně naší planety.

Proč zvolit EcoHaus pro své praní?

Vybrat si EcoHaus pro tvé praní znamená podpořit českou značku s čistou vizí udržitelnosti a zároveň přispět k ochraně naší planety. Naše produkty jsou navrženy tak, aby byly účinné proti špíně, zároveň šetrné k tobě i přírodě. Nabízíme ti snadné řešení pro denní praní, které funguje skvěle i na cestách díky praktickému formátu našich pracích papírků. Tím, že se rozhodneš pro nás, stáváš se součástí komunity, která usiluje o pozitivní změnu.


V EcoHausu neustále pracujeme na tom, abychom ti nabídli ještě lepší služby. Nasloucháme tvým potřebám a na základě tvé zpětné vazby vylepšujeme stávající produkty a rozšiřujeme naši nabídku, abychom ti mohli nabídnout přesně to, co hledáš a potřebuješ. S námi jdeš ruku v ruce s inovacemi, které zlepšují každodenní život a současně chrání naši planetu.

V EcoHaus jde o víc než jen o praní. Je to o lásce k sobě, k přírodě a k naší planetě. Naše poslání je „ZMĚNIT SVĚT A ZLEPŠIT EKOLOGICKÝ DOPAD." Věříme, že každé praní s našimi papírky je krokem k lepšímu světu.


Proč nám můžete věřit:

  • Jsme na trhu již více než rok a během této doby jsme získali přes 20 000 spokojených zákazníků.
  • S hrdostí můžeme prohlásit, že EcoHaus byl vyhlášen jedním z TOP 5 nejudržitelnějších startupů v roce 2023. Toto ocenění jsme získali díky vaší podpoře a naší společné vášni pro udržitelnost.
  • Zvítězili jsme v prestižní startupové soutěži na Technické univerzitě v Liberci, což potvrzuje inovativnost a kvalitu našich produktů.
  • Díky našim pracím papírkům jsme dosáhli více než 1 500 000 vypraných praček, což přispívá k menší spotřebě plastů a ochraně životního prostředí.

Vyzkoušej naše testovací balení a přesvědč se na vlastní praní. S EcoHaus získáš čistotu, která je šetrná k tobě i k naší planetě.


#neplastuj s námi a staň se součástí změny!

Další čtení

Komentáře (0)

U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Zanechte komentář jako první!

Napsat komentář